It Sucks To Be You Right Now


Denna långa eviga väntan på att det ska hända!! Nu är det gjort äntligen och jag räknar dagarna!

Sitter i sängen och gör mest ingenting, funderar på att sova men har inte kommit mig till att göra det ännu.

Ligger och tänker på alla resor jag har att se fram emot, bara synd att de är så långt bort!

Sitter också och tänker på hur förbannad jag är på mig själv och allt för tillfället. Hur kunde jag ens lägga ned så mycket energi och tid av mitt liv på något som aldrig skulle kunna fungera för en människa som har ett hjärta.  Det är liksom för mycket tid att slösa bort och jag är så fruktansvärt dum som har gjort det. jag är godhjärtad, tror alltid det bästa om människor och tänker "det kommer ordna sig" . Jag släppte det utanpå så det kan nog vara dags att släppa det inuti mig också för annars går jag nuts.

Det börjar bli för lätt att hoppa över maten nu, min värdmamma var så himla gullig och lagade tacos till mig för hon vet att jag tycker om det så mycket, åt tre tortillas med fyllning och det var så himla gott och jag mådde så himla bra efteråt, att slippa gå hungrig är guld värt!!Klockren låt, hittade videon på en bekants blogg och jag tänkte "woop woop" denna ska jag lyssna på!!

Imorgon ska jag på dejt helt från ingenstans, kommer vara spyfärdig av nervositet... Jag kan alltid trösta mig med att jag är från Sverige så vi lär ju ha saker att prata om.

85 dagar kvar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0