Thank God You Blew It


Tack vare Kristoffer Sandström sitter jag nu och försöker skriva om mitt cv som jag skrev då jag var 18 år gammal. Nu när jag läser det så skäms jag ju att jag har sökt jobb med det där... I mitt personliga brev skiver jag att om Bitney Spears? Jag antar att det är bra att sticka ut men vettefan om det där... Kommer bli konstigt att gå på arbetsintervju hos en kompis, men kan ju å andra sidan vara tryggare om man känner människan!!

Igår så fick jag träffa mina tjejer och det var superdupermysigt men jag glömde ju såklart min kamera!! Vi ska göra om det igen på måndag så får ta lite kort då ist!!

Min rygg håller på att gå av och mina muskler känns så inflammerade att jag vet inte vart jag ska ta vägen... Men jag har bara mig själv att skylla!! Snart är jag på fötterna igen och då var det värt det!!

IMORGON KOMMER VÄRLDENS BÄSTA ALEXANDRA HEM!!!!!!!!



Kära syster, Efter 1 år och 2 veckor kommer vi äntligen att få vara med varann!!!! <3

MangeMang


Idag har jag haft en Mangedag, han kom hit med lite maxmål sen har vi bara myst och sett på tv hela dagen vilket uppskattas för en ynklig och sjuklig tjej som jag är för tillfället!!

Jag som trodde att det skulle vara skönt att vara hemma ett tag och bara vara, men jag vill ju ut och hitta på saker, så ikväll ska jag träffa supertjejerna från Olearys! Jojje, Babbo, Mallan och Jenny!! WOOP WOOP, vi ska på Göteborgs och fika lite, jag ska köpa mig en marrängschwiss lr hur det nu stavas!!

Ikv blire korttagning också!!



Bjuder på en liten turkeybild från sommaren 2010, mangemang till höger

Welcome Pain...


Jag har aldrig känt en sådan smärta i hela mitt liv på ett sådant obekvämt ställe... PAINFUL är bara förnamnet... Jag kommer vara sjuk och hemma i drygt en vecka så det blir ju inga bilder eller något sådant... Jag kanske kan skriva några inlägg om USA och mina tankar där men inge mer... Min värdtablett börjar göra susen i min hjärna nu så måste gå och sova lite...

Jag blir alltid lika förvånad när du dyker upp i mina drömmar, det är som att jag aldrig tänker på dig för jag har begravt dig djupt, djupt inuti mig... Det enda som vet att du fortf finns är mitt undermedvetna... Det är alltid drygt, för det är alltid samma dröm fast i olika versioner... Jag tror att någon del av mig fortfarande är lite rädd för vad som kommer kännas nästa gång jag ser dig...

Dator Is Back


Det tog 9 dagar innan den är i min famn igen, men nu sitter jag här och skriver på den samtidigt som jag skypar med min älskling Alexandra!!

Vad har hänt sedan jag kom hem? Alldeles för mycket, har hunnit med att göra mer saker än på typ en månad i USA, inte varit hemma en sekund och det är så underbart att få träffa alla igen, hemmakär som jag är!!

På tisdagen dagen efter jag kom hem gick jag i min jetlag till Olearys för att träffa min Mangemang och där var ju också min gamla chef Linda, som blev överlycklig över att se mig igen. Bland det första hon säger är "så när vill du böja jobba igen" , jag överlycklig eftersom jag är pank säger "när som helst". Jag har idag redan jobbat där tre gånger, och jag har aldrig varit så taggad på restaurangbranschen tidigare, dricksen rullar in, pengarna rullar in och den 23 december får jag min efterlängtade lön!

12-slaget på min födelsedag spenderades med bästa Paulina, Elin och några andra på MAX, bästa bästa MAX och ja jag åt där 4 gånger under första veckan jag var hemma och det har resulterat i en viktuppgång på 2,5 kg. Nu är jag inte underviktig enligt BMI iaf och hur bra är inte det?

Det blev röj iaf på Olearys efter MAX , kanske för mycket röj för mig, intressant kväll...

Vad har hänt mer? Jo jag har ju fått träffa bästa Jojjsan såklart, och bästa Sarah och CIAFIA!! Vi var på Allstar på fredagen och ba satt och drack vin och catchade upp. Jag var så himla, himla glad!! Det bästa av allt är att det finns SNYGGA killar överallt, exakt överallt. Det är helt sjukt hur snygga svenska faktiskt är... I USA så var man tvungen att leta ute på krogen och de enda snygga killarna jag hittade var mörkhyade såklart... Var ju halft ledsen på skoj när jag kom hem för jag kände lite "Once you go black you never going back" men det spelar ju ingen roll i detta land, här spelar det ingen roll om man inte är det haha!! Så mina svenskor Elin, Malin, Josefine och Kajsa det kommer vara sjukt nice att komma hem och verkligen få gå ut och slippa ödsla tid på att "leta"....

På lördagen fick jag ÄNTLIGEN jobba med Mange igen, om jag har saknat det!! Jag hade så himla kul och vi fick jobba på samma våning!! Efter det gick jag ju såklart ut igen, fick ett telefonsamtal så drog på Allstar men kom inte in för jag var 1,5 månad för ung. Hör och häpna, inte räcker det med att vara 21 heller... Så jag gick tillbaks till Olles och efter det hade jag en lång men framförallt mysig kväll haha!

Så för att avrunda kan jag avsluta med att jag gillar livet, jag känner mig lugn, glad och fri till att göra vad jag vill!! Och vem visste att det kunde vara så sjukt kul att vara singel? Ja det kom från mig, och det är 100 % sant!!



Dåliiiiig


hojhoj!! Nej jag lever, jag har bara haft tokmkt att göra och jättemånga människor att träffa...  Så skönt men samtidigt så ledsamt att vara hemma... Men rätt beslut tog jag iaf!! Jag har varit ute och partat, ätit max och fixat med hejdundrande mkt kläder....

Imorgon ska jag börja jobba på Olearys igen, ska bli med nöje, jag saknar servitrisyrket så mkt att det bara kliar i fingrarna på mig... Efter det lär det ju bli utgång igen.....

jag har inte rört min kamera vilket är sorgligt, ska försöka bli bättre på det!!

Min dator befinner sig nånstans mellan Danmark och Sverige också.. så jag skriver från mammas dator... så fort jag får min egen blir det till att börja uppdatera igen!!

Nu sova för om 11 timmar börjar jag mitt första pass på Olearys på 11 månader.. IM BACK!

Like A Tattoo Over My Heart

Jag lämnade Cincinnati igårkväll... Det var sjukt tugnt att lämna barnen, svårare än vad jag trodde.. Sophie var superledsen... Det gjorde ont i mitt hjärta...

Perfect


Jag har tänkt på en sak, när jag kommer hem så ska jag bo hemma hos mina föräldrar först i några månader eftersom jag inte har några pengar alls. Där väntas hur mycket kläder som helst, både mina egna och min systers!! Nu när jag har gått ned i vikt så har vi samma storlek på precis ALLT... Till och med byxo och det har aldrig inträffat förut!! Jag kommer inte behöva köpa nya kläder på tre år typ!! Det bästa av allt är att jag och min syster har exakt samma stil!! WOOP WOOP

Klockrent Sa Grisen


I was under your spell for such a long time come and break the chains
You played with my heart told me about all of your lies and games
It took all the strength I had but I crawled up on my feet again
Now you're trying to lure me back but no those days are gone my friend
I loved you so much that I thought someday that you could change
But all you brought me was a heart full of pain


Nicole Scherzinger - Don´t hold your breath

Ikväll så promenerade jag till sushirestaurangen, jag skulle möta upp några kompisar där för att säga hejdå. Under 20 minuter som det tog att gå dit så lyssnade jag på denna låt ovan... Jag hade på högsta volym och för första gången på jag vet inte hur länge gick jag och log och skrattade för NU ÄR JAG TAGGAD PÅ LIVET!!

The Capital






Mitt internet är så himla segt för tillfället så kan inte lägga in några fler bilder, jag får göra det senare!

Denna helg var bara hur mysig som helst!! Vi fick se hela DC, fick vip tour genom hela capital building och utöver detta massor med shopping och prat!!

Josse har fått mig att bli så taggad på livet igen, jag går runt och ler för mig själv och ser fram emot framtiden. För en månad var detta otänkbart men nu känner jag verkligen att jag gillar livet igen!! Det bästa av allt är att jag kan göra precis vad jag vill nu när jag kommer hem!! Ingen som hindrar mig till någonting. Hon fick mig verkligen att inse det!!

I sommar ska vi ha så fruktansvärt kul, jobba, festa och bara njuta av en riktig svensk sommar!!

Efterlängtat, jag räknar dagarna redan nu!!

...


Min mamma sa "du måste ju täffa honom en gång till innan du åker hem, och du måste ju för guds skull säga åt honom att du åker hem" ...

Ja mamma nu har jag sagt det till honom och han ringde upp mig, lät halft förstörd och sa "Are you serious? When are you coming back? Will I ever see you again?

Så nu imogonkväll ska vi ses en sista gång, känns ju bara onödigt och jobbigt typ... Men jag antar att jag skulle ha ångrat mig om jag inte träffade honom...

Återigen hade det ju varit så mycket bättre om han bodde i samma världsdel som mig..............

You Can't Touch Me Now, There's No Feelings Left


Washington Dc var ju helt underbart!! Helgen gick så gimla fort men vi fick se så himla mycket. Vi såg allt från Vita huset till JF Kennedys familjegrav... Jag berättar allt imorgon då mitt huvud är lite klarare!!

En helg bort från verkligheten var precis vad jag behövde!! Jag känner mig så lugn och glad... Jag går runt med ett leende på läpparna!! Jag diggar göteborgaren megamycket!! Vi har så mycket att se fram emot!!

Här bjuder jag på en taggningslåt också, den ger mig också ett leende på läpparna... Texten är ju UNDERBAR!




Knowing Me Knowing You Is The Best I Can Do


Ligger nu i Göteborgarns säng i Indianapolis, hon är för tillfället i duschen så då passar jag på att skriva ett litet inlägg här!! Klockan är 23.34 eastern time här i östra USA och vi ska upp klockan 03.45 för att ta bilen till flygplatsen kl 04.15 imorgon bitti. Vi kommer vara som två zombisar imorgon då vi ska gå på VIP capitol tour i huvudstaden, tur att värdmamman min har kontakter!! 

För övrigt så har jag fastnat för Abba, jag lyssnar på deras låtar hela tiden. När jag var liten, kanske 7-11 år så lyssnade jag alltid på mammas gamla LPskivor med dem. Jag var helt tokig. Jag trodde jag kunde varenda textrad men jag sjöng ju på mitt eget språk såklart. Det är så kul att man nu idag verkligen förstår innebörden. Texterna är ju helt underbara och tilltalande för mig!! Om man har Abba behöver man ju ingen psykolog, skämt åsido!!

Jag måste ju nästan lyxa till det lite med en bild på göteborgaren också!!
Jag har ingen aning om jag kan blogga på min android men om jag kan så ska jag lägga till en bild eller två under helgen!!

Off We Go


Mina barn badar för tillfället så jag försöker fixa den sista packningen inför Washington!! Rummet är rätt så tomt nu kan jag säga!! Jag kommer finnas på skype under helgen så om någon från Sverige vill mig något är det bara att ringa där!

Drygans


Ikväll så bjöd min dejtkille ut mig igen, denna gång hem till honom för att bada badtunna och tjaffs. Tro mig hela jag skrek att jag ville dit men mitt sunda förnuft vann över mig själv igen... Det suger totalt... Jag kan inte hålla på och träffa en kille om jag knappt kan lappa ihop mig själv liksom... Jag har inte ens sagt till honom att jag ska åka hem, lär inte göra det heller... Det får han ta och räkna ut själv via facebook...

Trick Or Treat




Happy Halloween!! Så fina grannar vi har, blev hembjuden till några lite längre ned på gatan och jag och mamman i den familjen bjöd mig på alldeles för mycket vin...

But I Was A Fool





En vers i låten fick mig nyss att rätt så nära bryta ut i gråt. Men låten är så himla fin och djup <3

True Stuff


While you are ignoring her, another man is giving her attention. While you are giving her problems, another man is listening. While you are too busy for her another man is making time for her. While you make her cry, another man is making her smile again. When you are not sure if you still want her, another man has already figured out/ made up his mind about her.


Trick Or Treat


Jag vill gråta för mig själv nu! Har haft världens bästa halloween!!!! FörsT jobbar jag hela dagen och sedan går jag ut i området för att trick or treata!!!! min värddotter är världens sötaste, hon sover brevid mig nu... jag ska gosa sönder henne hela nattten!! Jag kommer sakna henne så mkt!!!!

Jag smsade nyss min dejtkille Bryce, han har ringt och smsat mig i fyra dagar i streck men jag har inte svarat alls för jag vet att jag ska hem och vill inte "utnyttjA" honom men jag menar om det är halloween så äre det!!

Bilder kommmr imorn då jag är mer nykter!!


RSS 2.0