Lucy & Jag




Här är jag och Lucy på fikat efter Dylans dop. Min kamera är ju supermegadålig så därför är inte bilden så bra men det är tyvärr den enda bilden jag har från fikat!! Måste hem till Lucy och hämta fler bilder. Det där är min nya rosa klänning som jag köpte!! Jag älskar den och det är supersnyggt då man är brun!

Dylans Dop




Söndagen bjöd på katolskt dop! Alla amerikaner är ju typ katoliker eller iaf majoriteten av dem! Det var inte jättelikt ett svenskt dop för det hela tog typ 10 minuter inne i kyrkan plus att man delar dopet med två andra bebisar också vilket jag tycker är konstigt. Så härmed kan jag säga att vi svenska protestanter (eller lutheraner som vi kallas här i Usa) lägger ned mer tid på våra dop hemma i Sverige än vad de trogna katolikerna gör här borta...

Den döpte var lilla Dylan som är Lucys värdbarn. På bilden är det han, hans mamma och mormor och morfar!

Promdress




Som skräddarsydd för mig, 25 dollar!! Efter allt drama så frågade min värdmamma om jag ville följa med på en second hand affär. Som alltid hatar jag second hand affärer men se vad jag kom hem med!! Plus två andra klänningar!! Denna klänning på bilden kostade 25 dollar och det är en designklänning!! Nu måste bara min kusin Sofia gifta sig då jag kommer hem till Sverige så jag får användning av den haha!

Någon Gång Ska Väl Vara Första Gången...


Klockan är tre på eftermiddagen och jag har fortfarande inte lämnat mitt rum. varför har jag inte gjort det? Jo för att igår på självaste midsommarafton backar jag ut från Lucys utfart och krockar i en annan parkerad bil. Jag fick panik då jag hörde hur jag körde ihop med något. Det är för det första så svårt att se bakåt när jag har en van och för det andra så måste amerikaner sluta parkera hejvillt vart de vill. De hade fått en parkeringsbot hemma i Sverige kan jag säga. Jag tänkte när jag steg in i bilen att hur ska detta gå när det står en bil där, och jag var så himla försiktig och krypkörde och kollade avståndet men ändå lika förbannat slår jag i bilen.

Med svansen mellan benen så plingar jag på grannarna och berättar om olyckan. Han som rår om bilen omfamnar mig och säger "its okey honey" sedan börjar han tokskratta och varför? Jo för att han en timme innan sa till sin fru att om du parkerar bilen här som kommer någon annan bil att köra på dig eftersom du står mitt emot en utfart. Självklart skulle den personen då vara jag!!

Det tar en timme innan jag vågar ringa min värdmamma för jag var i chocktillstånd, jag ville hellre gå in på toaletten och hänga mig. När jag ringer henne så är hon inte arg utan hon säger bara "okey that sort of things happens" . Jag hade förväntat mig en ren rejäl utskällning.

När mitt chocktillstånd var över kom jag ju på en sak , självrisken. Jag ska betala den själv för jag tänker inte låta mina värdföräldrar göra det. Finns inte en chans att jag kan ha det på mitt samvete också.

Jag har aldrig gjort något i hela mitt liv, jag har kört bil hur mycket som helst hemma i Sverige men det har aldrig blivit ens en liten repa på den. Varför händer detta just nu när jag är här borta? Vad är oddsen? Det är så typiskt att det ska hända mig.

Igår var midsommaratfon och vi var påväg till Niina för att fira kvällen med marrängtårta och midsommarkransar men det blev inget av för jag var tvungen att sitta och vänta på polisen i tre timmar. Det är värsta midsommaraftonen i hela mitt liv. jag har aldrig varit med om värre.

Polisrapporten ligger här på mitt nattduksbord men jag är för rädd för att gå ned med den, jag har istället nu smsat min värdmama och bett henne komma upp då hon har tid, hon har fortfarande inte kommit upp. Jag ligger här och väntar för att få det överstökat. Jag är så barnslig men jag kan inte ta mig i kragen och gå dit ned. Det är trots allt deras bil och inte min.

Eating Buffalowings In Buffalo


Jag kan härmed säga att jag har ätit buffalowings som slår Olearys med storm! Jag har aldrig i hela mitt liv njutit så mycket av "skitmat" som jag gjorde på restaurangen. Det som är rolig är att vi åt på restaurangen där buffalowingsen ursprungligen kommer ifrån. Restaurangen heter The Anchor och är belägen typ mitt i stan vid sidan av alla skyskrapor. Stilen på restaurangen var som Olearys fast istället för grönt var det rött där. Det var som att komma "hem" om man får säga så. Till buffalowingsen serverades det selleri och blue cheese dressing, underbart god dressing! Jag beställde även beerbuttered onionrings. Magnifikt goda!! Jag provade även Lucys friterade blomkål, en ny favorit!!

Jag kan ju passa på att meddela att efter helgens ätande gick jag upp 2,5 kg poff sådär, hur är det ens möjligt?


Karameliserat Äpple




Hur amerikanskt är inte detta? Jag personligen har aldrig hört talas om det men det verkar alla andra ha gjort! Butiken hette Fudge Factory och man fick stå och titta på när de gjorde alla chokladverk. Jag personligen köpte ett rött äpple och det var jättegott. Nyttigare också än att äta en helt påse med karameller eftersom det är ett riktigt äpple inuti!! Om det gick att spara skulle jag vilja ha det som prydnad men det känns ju som att äpplet föruttnar...

Jag ska prova göra detta själv sådär lagomt till jul om jag hittar något recept på "karamellsmet" och sedan är det väl bara att doppa på.

Outfit




Skor converse, tunika åhlens, hotpants forever 21, skärp forever 21

Turist javisst



Det är bara systemkameran som fattas nu!

Shorts forever 21, linne target, sweather Ralph Lauren

Hostel?



Såhär såg då vårt hostel ut. Jag kan rent utsagt säga att jag flippade ur då jag såg det. Jag har aldrig tidigare bott på ett hostel och jag är van vid att kunna bo på bra hotell med eget badrum men är man au pair så är man. Det gäller att spara pengar så vi körde på back packer... Det ser ju ut som att huset har varit med om andra världskriget... Utan AC och knappt något lås på dörren.

Allt detta ändrades dock snabbt när vi fick träffa ägaren till hostelet. Hur trevlig kille som helst i kanske medel 40 årsåldern. Han undrade vartifrån vi var och då jag sa att jag var från Sverige blev han överlycklig, tog min hand och sa att min familj kommer från Umeå. Hur sjukt är inte det? Att hans familj kommer från MIN HEMSTAD? Sjukt, jag har iaf tagit reda på med hans hjälp vad släktingar i Umeå heter och jag antar att de är i mina föräldrars ålder så jag ska allt ta och fråga dem om de vet vilka de är.

Hostel är en ny upplevelse för mig, även om jag inte var bekväm med att dela hotellrum med kanske 20 andra personer så är det en upplevelse du måste vara med om. Det är så kul och alla pratar med alla. Jag kanske ska ta och hinna med en backpacker trip jorden runt ändå innan jag stadgar mig? Det tåls att tänka på!

Niagara falls


Så har jag inte kunnat blogga i helgen heller, jag önskar att det fanns en www.blogg.se app?? Varför finns inte det än för?

Iaf, helgen spenderades i Canada och Niagara falls. Mycket, mycket fint ställe. Naturen var helt otrolig, det bergiga men också gröna naturen. Det påminde mig lite om höga kusten hemma i Sverige fast finare. Sedan kan jag ju avslöja att jag aldrig tidigare sett ett vattenfall med mina egna ögon så det var en upplevelse. jag kan även säga att jag också har "duschat" i Niagara falls. Inte helt fel det!

Här kommer lite bilder från den mysiga helgen :


Förväntansfull Helg!!




Såhär taggad är jag på Canada, det kommer dock bli en fruktansvärt lång bilresa dit på 8 timmar men det kan det ju vara värt!! Vi får stanna och fika och köpa mat, det här är ju liksom matens land! Jag har för första gången i mitt liv BARA packat en outfit för varje dag!! Jag är stolt över mig själv!! Det är fruktansvärt varmt ute nu , 31 grader varmt men det kommer nog bli kyligt på kvällarna och dessutom kommer vi vara 8 timmar mer norrut så det blir till att ta till långärmad.

Och till pappa och mamma , det ska finnas på bilarna sa min värdpappa, eftersom vi bor i norra usa... Men han skulle ringa till bilaffären idag och kolla!! Han har det på sin bil iaf... Vet dock inte om min värdmamma har det på sin.... Ni får ringa på min amerikanska mobil om ni vill mig nåt!!

Hare bra i helgen hejsvejs!

Träning Går Framåt!!




Jag älskar att träna!! Jag har blivit så himla mycket starkare både psykiskt och fysiskt! Det är så himla skönt att det börjar synas på min kropp också! Det gör ju att man vill fortsätta ännu mer!! Jag har nu gått ned 8 pounds och jag ska gå ned 6 pounds till innan jag är på min vikt som jag var innan jag kom hit!! Tur att jag har min värdmamma och Lucy att "tävla" med!! Då försöker man ju ännu mer...

Niagra Falls Och Kanada!!


Imorgon bär det av på roadtrip till Niagrafalls och kanada!! Det ser jag verkligen fram emot! Det blir bara en snabb visit sådär, fredag till söndag men det tycker jag är lagomt och då slipper vi ta ledigt från jobbet också...



Hur vackert är det inte?? Jag har aldrig sett ett riktigt stort vattenfall förut heller, bara något litet smått sådär kanske i Thailand eller någonstans... Mäktigt, och jag hoppas verkligen att jag får bra kort med min diggikamera!!

Tripen kommer spenderas med Lucy och Niina sedan två andra tjejer jag aldrig har träffat förut men det blir kul!

Åskoväder


Häromdagen var det även storm under natten. Jag vaknade av att jag hoppar två meter upp ur sängen av ett blixtnedslag just utanför huset. Jag undrar hur många decibel det var på. Ljudet var något så förfärligt, jag sprang in i min 12årings rum och sov med henne hahah, så töntig är jag!

New Addiction - Scrabooking




Detta kom då att bli min första sida i mitt scrapbooking album! Jag och Lucy var på söndagen och hämtade ut alla bilder vi framkallade. Det är så sjukt billigt att framkalla bilder, konstigt att jag aldrig tänkt på att göra det hemma i Sverige tidigare...

Första sidan i albumet gjorde jag som en amerikansk flagga. Detta blev resultatet :



Fruktansvärt nöjd blev jag men tråkigt är det att jag tappat mitt boardingkort som jag hade från Sverige till New York, det hade varit kul att klistra in det också. Jag undrar om inte min mamma "scrapbookade" när hon var au pair i USA också... Känns som när jag tänker tillbaks på hennes album härifrån USA så gjorde hon likadan saker.

En sak är säker och det är att jag aldrig kommer sluta scrapbooka, det är som terapi och om man inte har något att göra är det bara att sätta sig och pyssla. Jag vet att min mormor inte läser min blogg så därför kan jag skriva att jag ska ge henne ett scrapbooking album i julklapp. Den ska jag jobba länge med, synd bara att de äldsta korten i digitalform är från 2002 , hade varit rolig att ha lite kort från när vi barnbarn var små... Men de korten befinner sig ju såklart hemma i Sverige....

Go-Cart




Söndagen au pair möte var då att åka gocart, tråkigt nog så går det inte lika snabbt här borta som hemma i Sverige. Kan tänkas ha att göra med att det är så lätt att stämma människor och företag här i USA.

Söndagen var ångestfylld, min kompis pojkvän gjorde slut med henne och det var så hemskt hela grejen... En släkting till mig dog och även min pojkväns farfar så jag hatade den söndagen. För mycket tråkigheter på samma gång. Borde inte få hända...

Amerikaner älska att snacka skit och hyssla om saker, jag hatar det. Det är också ångestfyllt

Addicted




Jag och min älskade sushi, vi beställde take out och åt hemma på altanen jag och Lucy igårkväll! California, Philadelphia och tuna och är godast enligt mig. Kan tyckas att jag är tråkig som bara kör på enkel sushi men det passar mig...

Swett




Ja sådär svettigt blir det då man lämnat bilen på parkeringen för att gå in och handla lite saker, jag har aldrig svettats så mkt i hela mitt liv som jag gör för tillfället, jag tror att jag har fått ett hormonfel eller något... Lucy skrattade så mycket att hon grät för hon var inte svettig alls... Det droppade från mig... Det kanske är allvarligt? Ska jag uppsöka läkare haha....

När vi är inne på läkare så kan jag ju också passa på att meddela att sjukhuset declined min sjukförsäkring, de kunde inte hitta mig i systemet.. Är inte det typiskt att det händer just mig? Så nu har jag en räkning på 70 dollar som jag måste betala och sedan efter det kan jag ringa mitt sjukförsäkringsbolag och be dem fixa min försäkring i efterhand... KUL, också kul att jag tog ett halsprov och läkaren kollade i mina öron, det blev då 70 dollar (500 kr) . Jag är så lyckligt lottad att jag vet att jag resten av mitt liv kommer bo hemma i Sverige !

Linnet har jag köpt på Pac sun, I love it.. Ska ta med min syster till den affären då hon kommer hit... Hon kommer att bli så såld på den affären, se till att spara pengar till Usa Nr2 Josse!

Qdoba




Jag älskar verkligen mexikansk mat!

Varför har vi inte en snabbmatkedja hemma där man kan köpa mexikansk mat? Okej att vi har Balder men det kostar ju ändå över hundringen. Detta får man för 7 dollar med dricka, 50 kronor sådär... Hur värt är inte det? Dessutom så smakar det ju helt ofattbart!! Qdoba mina vänner...

Chokladsockerkaka


Det är busenkelt att göra, hittade receptet på google! Det är samma recept som på sockerkakan jag gjorde till värdbarnen på nationaldagen men denna gång tillsatte jag även kakao på måfå sådär, har ingen aning  om hur mycket jag tillsatte, bara tills smeten blev mörkbrun.


Ingredienser :

3 ägg

3dl strösocker

2 tsk vaniljsocker

2 tsk bakpulver

75 g margarin

1 dl vatten

3 dl vetemjöl

 

Tillvägagångssätt :

Smör och bröa formen och sätt ugnen på 175 grader

Vispa ägg och socker poröst

Tillsätt vaniljsocker och bakpulver.

Tillsätt vetemjöl

Smält matfettet i en panna tillsammans med vattnet och låta koka upp

Häll sedan i smeten och visa till en jämns smet

Häll smeten i formen och grädda i den nedre delen av ugnen i 45 minuter


Blixtrar Och Dunder


Nu är det ju högstorm här borta helt plötsligt, inte tror jag att det är några tornados men det blixtrar ju mer än vad det inte gör... Åskan går ju på högvarv också, jag hör Henry gråta på nedervåningen för att han är rädd... Jag börjar bli rätt så van nu och när det bara är storm så är det ingen fara alls...


Sjuk rolig bild på mig och Lucy, jag ser så fruktansvärt borta ut men jag hade druckit 3 glas vin som är ca en halv flaska så jag var ju helt kry i skallen.. Tror bara att jag försöker vara cool och ska sjunga med i låten och sedan ser jag inte att det är någon som tar kort??

Studenten Lyckliga Dar




Tiden går så fruktansvärt fort, idag är det två år sedan som jag äntligen tog studenten. Vad har jag gjort under två år? Jag kan ju sammanfatta med jobb. Jobb, jobb, jobb... Men det har ju inte varit helt fel att alltid ha pengar... Annars är det ju nu, verkligheten hinner ikapp mig nu när jag inte jobbar typ 70 timmar i veckan längre...

Drygt 50 Dagar Kvar...


Ja vi tog ju en sådandär skön paus jag och min värdmamma så nu är det 50 dagar kvar, min värdmamma hade inte riktigt tid med Insanity så jag har tränat andra former, lite egna övningar och så men nu i veckan så började jag köra Insanity för mig själv och gisses vilken utveckling jag har gjort. Mina benmuskler har blivit mycket starkare och även min uthållighet i allmänhet!! Herregud det går ju framåt här och min putmage börjar sakta men säkert försvinna också!! Jag kan säga att jag Känner mig som min gamla vän på dansskolan som alltid svettades så mkt, hon måste ju ba ha tagit i för nu när jag kör gärnet måste jag ha en handduk till hands för annars droppar det bara om mig!! Jag älskar känslan av att bli helt utmattad efter ett träningspass, jag mår både bra kroppsligt och själsligt. jag är så glad att jag har nått punkten då jag inte tycker att det är jobbigt att ta mig tid till att träna utan det är bara kul och jag mår 100 gånger bättre!!



Ja... Bilden kan ju tala för sig själv

Sitter för övrigt och lyssnar på Rix FM , låten med Salem al Fakir med Keep on walking spelas!! Jag saknar dansen så mkt, tänker på alla elever jag hade.. Gud vad jag saknar att undervisa, helt sjukt... Tänker på det dagligen...

Steve Maddens




Det är nästan så att jag önskar att det inte var så varmt här borta när jag tänker på mina Steve Maddens skor som jag inhandlade förra månaden.. Hemma i Sverige skulle jag ju ha kunnat använda dem till shorts och linne på sommarkvällarna men här är det omöjligt med tanke på att temperaturen fortfarande ligger på 34 grader när klockan är 22.00... Men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

För Tillfället Jobbar Jag Med Detta




Mitt arbete går alltså ut på att ta med barnen till poolen om dagarna! Jag kan ju erkänna att det inte är jobbigt alls då va. Hoppar i poolen för att bada och leka lite med barnen och när jag börjar frysa går jag bara upp och lägger mig på solstolen och steker lite!! Inte dåligt någonstans!!! I LOVE IT

GLAMOUR




Äntligen kom min första tidning på min prenumeration!! Mycket bra läsning både modemässigt och personligt så detta blir en grej att se fram emot varje månad här borta...


Min Nya Boksamling


När vi är påväg ut från IKEA så hittar vi denna skylt vid utgången och alla fyra svenska flickor börjar skrika och hoppa av glädje, amerikanerna omkring oss kollar fundersamt och skrattar åt oss, skylten var nämligen denna :



Jag blev överlycklig, här fanns det hundratals böcker att välja bland och de var helt helt gratis!! Alla på svenska också förstås!! Jag fick med mig svenska klassiker, deckare, kärleksromaner, historieböcker och till och med en bibel. 15 böcker slutade jag på och det var endast för att jag inte kunde stapla på mig fler. Nu har jag böcker för hela året här, känns ju underbart!!



Detta kommer bli kanoners, ett mysterium är att få med dem hem till Sverige dock... Kan tänkas att jag får skicka hem en i månaden haha

Svenska Flaggan




Ett bättre slut på nationaldagen kan det ju inte finnas när man befinner sig i ett annat land än Sverige. Köttbullar med potatismos, lingonsylt och brunsås smakar för övrigt lika bra varje gång!!

Jag är så lycklig lottad som har mitt IKEA 5 minuter från där jag bor <3

Something Borrowed




kvällen ska spenderas med lugn musik i mitt rum tillsammans med min paradisask och boken Something borrowed by Emily Giffin!! Ja boken är samma som filmen som nyss har gått på bio. Myspys säger jag, helt klart att jag dissar Dhw för det!!

Imorgon lägger jag in bilder från IKEA igårkväll!! Vi hade ju faktiskt till och med Sverigeflagga tatueringar på oss när vi strosade omkring där!!

Godnatt säger jag om jag inte får för mig att skriva några fler inlägg innan sömnen

Mardrömmarnas Bussresa


Vi kliver på bussen när vi ska åka till Pittsburgh och ser fram emot en mysig men framför allt trevlig bussresa. Jo det kanske var för höga förväntningar på det. Busschauffören är nämligen en sådan här typisk afro amerikansk 30 årig kvinna med attityden "whatevvahh, whatteevvvaah" bitchslapade hela bussen kan jag säga. Man fick inte ens viska då fick hon ju ett psykiskt sammanbrott.

När vi hade åkt i 2 timmar så tvärstannar hon bussen och kommer fram till oss och säger åt oss att vi ska gå ut ur bussen för att prata. Jag FETVÄGRADE ju så jag stannade promt kvar på bussen, ursäkta men jag har inte gjort något fel, jag har visat respekt för de andra passagerarna genom att hålla en låg nivå på prat och även mängd. Iaf så går mina kompisar ut ur bussen och jag ser bara genom fönstret hur den där kvinnan tar till med den där whatevvaah attityden och visar gester med armar osv. Jag höll ju på att brinna utav.

Inte nog med det, när vi går av bussen i Pittsburgh så stannar hon oss och börjar prata om hur man ska visa respekt för busschauffören och hur hon hade lust att slänga av oss mitt ute i ingenstans osv osv osv, jag kollade på henne och hon på mig, jag började sakta men säkert storflina för att sedan brista ut i skratt och sedan skakade jag på huvudet och gick därifrån... Hon fortsätter prata men jag bryr mig inte. Jag ska inte vara fjantig, men orden jag kan kalla henne för är flera, och nu i veckan ska alla vi ringa varsitt samtal till bussföretaget för att klaga och be dem avskeda kvinnan för hon måste ju hata sitt jobb.



Men vi hade iaf en superresa ändå!

Bilder Från Pittsburgh


Vi tog en roattripp till Pittsburgh som ligger i Pennsylvania helgen som var. På köpet åkte vi in i West Virgina också så nu har jag med andra ord varit i 7 delstater!! Bussresan dit var 6 timmar sedan var vi där i 3 timma och tog bussen hem på 6 timmar!! Men när bussbiljetten kostar 6 dollar som är 36 kronor är det ingen fara. Plus att vi fick se en ny stad , väldigt lik Vancouver om ni frågar mig!



Så här var lite bilder från våran trip till Pennsylvania! Mycket mysigt stad, mycket finare än Cincinnati! fast så är det ju alltid ... Där man inte bor tycker man bättre om

Sveriges Nationaldag


För att fira vår svenska dag så ordnade jag, Malin, Amanda och Elin en playdate för våra värdbarn. Vi åkte till en park där vi satt och åt sockerkaka, kanelbullar och chokladbollar. Barnen älskade min sockerkaka mohaha!! Det var jättemysigt och solen sken, det var nästan för varmt. Tur att själva lekplatsen var i skuggan iaf. Inte för att det hjälpte med tanke på att alla barnen var genomvåta av svett ändå. Det var en rolig dag och detta ska vi göra om!! Här kommer lite bilder



Say : SWEDEEEEEEEN!!!!!

Nu ska jag snart iväg på IKEA för att avsluta nationaldagen! Det ska firas med en laxsallad istället för köttbullar och potatismos, jag är så fruktansvärt sugen på gravad lax med gravlaxsås!! Bilder från IKEA kommer sen!!

Ps. Det är så himla roligt hur svensk man blir när man bor utomlands. Jag har aldrig tidigare i mitt liv "firat" vår nationaldag förut, men är man stolt svensk så är man!!

Jag Är Lite Arg För Tillfället


Det är ju väldigt sant att jag är konflikträdd och tippar alltid runt på tå så att ingen konflikt ska uppstå. Jag har ett extremt tåligt humör och ger alltid mer än vad jag får tillbaks. Jag tycker inte att det är värt att blossa upp så istället biter jag ihop och försöker glömma det. Men nu har jag kommit till en gräns då bägaren håller på att rinna över.

Det är ju ingen hemlighet att man som au pair här borta inte tjänar en förmögenhet. Min lön hemma i Sverige är mer än dubbelt så mycket i månaden som jag får här. I måndags betalade jag 20 dollar för bensin vilket är 120 kronor, jag använde dock inte bilen för min egen skull. Två dagar efter så har min värdfamilj kört upp den bensinen som jag har betalat för utan att fylla på tanken så i onsdags då jag skulle skjutsa min värddotter till Kings island så betalade jag för 20 dollar till annars skulle bilen praktiskt taget ha stannat mitt på motorvägen så illa var det. Så vid den tidpunkten har jag alltså betalat 40 dollar bensin och det är inte för att JAG använder bilen utan jag är snäll och skjutsar så mina värdföräldrar slipper göra det. Idag är det söndag och jag har inte använt bilen på hela veckan. Jag frågar om jag får låna bilen för att åka till ett mall och det får jag men bilen måste vara hemma klockan 17.00 eftersom min värdmamma behöver den då. När jag sätter mig i bilen så ser jag att tanken är tom IGEN. Okej tänker jag och ger mig fan på att jag inte ska lägga ut en krona till på bensin den där veckan när jag redan har lagt ut 240 kronor (dessutom från mitt svenska visakort eftersom jag vill spara min lön tills New York) , jag kan alltså inte åka till mallet utan åker istället till lite affärer som ligger väldigt nära där ja bor. När jag kommer hem har jag praktiskt taget kört upp hela tanken även den tanken man kan köra på efter att bensinlampan har börjat lysa. Mina bensinpengar för 240 kronor är alltså hela borta för dom har kört på den.

Jag tröstade med att hon ska ju använda bilen ikväll så då måste ju hon tanka den. jag ska nämligen ta med mina värdungar på en playdate imorgon när det är Sveriges nationaldag. Nu när jag kommer hem från bion så ser jag att bilen jag använder är hemma och min värdmamma har tagit den andra bilen istället. Så varför var jag tvungen att vara hemma med bilen klockan 17 om hon inte ens har använt den? Det som stör mig är att hon inte är ärlig, om hon inte ville att jag skulle använda bilen kunde hon ju istället ha sagt att jag inte fick använda den istället för att hålla på och säga att hon behöver den.

Jag är så upprörd nu så jag vet inte om jag har skrivit det redan men det kanske jag har gjort... Imorgon måste alltså jag betala 240 kronor igen för att jag ska kunna ta barnen på play daten eftersom hon inte kommer åka ut tidigt på morgonen för att tanka den och gud vet jag om jag får tillbaks dem....

Som sagt man tjänar inge pengar här och då vill inte jag lägga en fjärdedel av lönen på bensin under endast 7 dagar då praktiskt inget har varit för mitt privata körande...

Jag måste alltså imorgon konfrontera min värdmamma som jag vanligtvis tycker är den bästa värdmamman jag någonsin kunde tänka mig. Första gången, men som mina rekryteringsledare sa innan jag åkte "ingens år blir problemfritt med värdföräldrarna, det dyker alltid upp något". Det stämmer och när det handlar om mina pengar som de gör av med då tryter även mitt tålamod och mitt humör.

Biokväll





Bio ikväll blev Hangover 2, den var väldigt rolig men mycket brutal... Dock samma koncept som 1an så det var lite tråkigt... Men man fick sig iaf ett gott skratt!!

Dålig Uppdatering Igen!!


Jag ber om ursäkt men jag har haft mycket för mig när det har varit fint väder och sedan tog vi också en roadtrip till Pittsburgh på lördagen så jag har inte haft möjlighet att vara inne på min dator!

Här är iaf lite bilder från i fredags då vi var vid poolen jag, Sophie, henry och Charlotte!


Swim Meet




Mina värdbarn simmar. Så det är tävlingar varje vecka nu framöver. Henry och tittar på, inte för att Henry är så väldigt intresserad... han springer mest runt och är galen och överladdad hela tiden men suck jag har blivit van!

Picnik I Skuggan


För det första, hur stavas picknick ingen aning??



Det var för varmt i solen så vi satt i skuggan och mös igår!! Det serverades apelsiner och peanutbutter and jelly sandwiches... Mycket gott... Inte för att jag åt mackorna men...

RSS 2.0