En Ananaspaj





  • Pajdeg

Ingrediens

  • 150 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl vetemjöl
  • 1/2 dl mjölk
  • Fyllning

Ingrediens

  • 2 dl Lindahls Yoghurt
  • ca 400 g krossad ananas
  • 1 ägg
  • 3/4 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen.

  2. Tryck ut den i en eldfast form.

  3. Låt ananasen rinna av väl.

  4. Blanda Lindahls yoghurt, ägg, socker och vaniljsocker.

  5. Rör ned ananasen och bred ut massan över pajdegen i formen.

  6. Grädda pajen i 200 grader i 30 – 40 min. (obs endast pajbotten)




Okej, sedan kan man ju tänka sig att denna människa har glömt att tillägga att man endast ska grädda botten och inte geggan ovanpå föööör, det märkte jag när vi smakade på den sen... HAHA, men den vart okej iaf... Men man ska nog inte köra in youghurt på 200 grader i 40 min.... Annars var den jääätteenkel att göra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0