On The Top, Everything Is Beautiful


Idag är det nästan 20 grader här borta! Det får mig att bli varm i hela kroppen! Jag ska faktiskt till och med springa ute idag istf nere i gymmet! Men nu innan ska jag äta upp min Ben and Jerrys och lite Pringles! Jag diggar att jag fortfarande har mina matvanor samtidigt som jag försöker bli mer sund haha!

Nu kan det ju tänkas att det är lite långtråkigthär borta utan någon annan att vara med än familjen... Jag har faktiskt dock pratat med en annan tjej från Sverige som har bott här sedan i somras så vi ska ses någon gång i veckan! Det är ett steg framåt iaf!

Jag längtar till au pair mötet, jag kom som väldigt dåligt... 5 dagar efter mötet som hålls en gång i månaden, så nu måste jag vänta tills 13 mars innan jag kan få socialisera mig med andra au pairer...

Nu sitter jag och äter Pringles för blir deppad över att LISA SJÖSTRÖM ska se på Usher ikv.............. Det vill jag med... Jag måste faktiskt kolla upp olika konserter här, skulle va sjukt att se Rihanna eller Jay Z typ...



Här är min kisse Wistard, jag har ingen aning om han heter så som jag stavar det, men det låter som det när alla säger hans namn haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0