Michigan <3


Vi har visst gratis wifi pa rummet sa det ar ju superbra for da kan jag uppdatera bloggen!! Tyvarr kan jag inte lagga in nagra bilder for denna dator har inget uttag for minneskort... Men jag ska forsoka beskriva hur underbart det ar har!!

Michigan kanns som Sverige, det ar inte lika varmt som Ohio utan det ar svensk sommarvarma och gissa om jag har saknat det!! Jag har inte sett havet sedan i april och att fa komma hit och bada i Michigan lake (som ar stort som ett hav) ar helt underbart!!

Klipporna och stranden ar just nedanfor hotellet samtidigt som vi har pool ocksa, det ar som Stockholms skargard fast med amerikansk arkitektur och annu stoore yachts eller hur det nu stavas...

Vi gar langs stranden nu ikvall da solen haller pa att ga ned da plotsligt min syster borjar gapa och hon viskar till mig att kolla vem som ar dar borta med sin familj!! Jag tittar dit och det ar ingen mindre an Nigel Barker fran Top model!!!!! Han som sitter i juryn och ar kandisfotograf... Jag blev ju helt till mig och det basta av allt var att han log mot mig!! Haha



Frugan satt och grillade medan han passade sina barn haha!!!

Sa aterigen till havet, jag blundade och flot pa vagorna... Jag andades djupt in den friska luften och jag kan svara att det kandes som hemma!! Jag ar sa glad just nu!!

Nu ska vi sova for vi har varit uppe sedan 05.00 i morse och jag har kort bil i 3 timmar ocksa sa somn ar forsta prioritet!!

Jag uppdaterar mer imorgon!!

Pussakram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0