Bra Jobbat Idag!!


Jag har varit på värsta städhumöret idag, så jag har rengjort lådor i köket, rensat osv, jag har dammsugit hela övervåningen (även fast jag inte ska städa) Köket är kliniskt och nu vill jag bara hitta ett snabbt och enkelt recept på något som jag kan baka! Det hade varit lite såhär mysigt en dag som denna med spöregn!



En sak som jag har uppmärksammat som jag tycker är konstigt  är att det inte äts några grönsaker alls i detta hus! Jag saknar mina grönsaker, typ gurka och tomat för att ha på mackor.. Jag vet att jag får köpa om jag vill, men det känns så påtvingande om de vanligtvis inte köper det... Jag har inte ätit en grönsak sedan jag kom hit, och jag ljuger inte.. En sak som jag också har uppmärksammat med amerikaner är att ingen har blommor inomhus..trädgården ute på tomten är underbar men ingen har blommor inomhus? eller iaf inte här på området där jag bor...

Inatt var det åskstorm, oväder... Jag trodde at mina väggar skulle rasa samman, det blixtrade och dundrade, herrejösses... Men jag lever idag! Jag hatar stormoväder...

Min Lilla Henry






Han är bara hur gullig som helst även fast han ibland kan driva en lite till vansinne!!! Men han är ju trots allt bara 3 år!!

Maria Är Min Idol


Klicka här och se hur mycket hon bjuder på sig själv!!!! Sjukt kul

Blir lite fundersam över alla Hollywoodfruar, är alla såhär lika stupid från början eller blir det sådana av landet och tillgångarna?

En Sommardag


Idag har det som sagt varit 20 grader varmt, och nu på eftermiddagen då solen gick i moln så var det fortfarande 16 grader!! Det känns som en svensk junidag, jag blir superglad!



Det känns så sjukt att bo i ett land som har samma klimat som Sverige men still så är det försommarvärme den 27 februari!!!!!!!!

On The Top, Everything Is Beautiful


Idag är det nästan 20 grader här borta! Det får mig att bli varm i hela kroppen! Jag ska faktiskt till och med springa ute idag istf nere i gymmet! Men nu innan ska jag äta upp min Ben and Jerrys och lite Pringles! Jag diggar att jag fortfarande har mina matvanor samtidigt som jag försöker bli mer sund haha!

Nu kan det ju tänkas att det är lite långtråkigthär borta utan någon annan att vara med än familjen... Jag har faktiskt dock pratat med en annan tjej från Sverige som har bott här sedan i somras så vi ska ses någon gång i veckan! Det är ett steg framåt iaf!

Jag längtar till au pair mötet, jag kom som väldigt dåligt... 5 dagar efter mötet som hålls en gång i månaden, så nu måste jag vänta tills 13 mars innan jag kan få socialisera mig med andra au pairer...

Nu sitter jag och äter Pringles för blir deppad över att LISA SJÖSTRÖM ska se på Usher ikv.............. Det vill jag med... Jag måste faktiskt kolla upp olika konserter här, skulle va sjukt att se Rihanna eller Jay Z typ...



Här är min kisse Wistard, jag har ingen aning om han heter så som jag stavar det, men det låter som det när alla säger hans namn haha!

Träningsvärk.....



Jag kanske började på för hög nivå med träningen iaf, jag kunde knappt gå ned för trappen imorse då jag skulle ned till köket för att hitta något att äta! Ryggen gör också jätteont, nertill vid svanken...Jag är nog inte van att stretcha så mycket heller kanske därför...

Idag är det lördag och jag har fortf inte riktigt fått kontakt med någon annan som är här för tillfället förutom två st (som just nu befinner sig i Miami och har det trevligt) så det känns som att det blir en lugn helg... MEN min första lön har jag fått och glad för det är jag!!!! Mina första äkta amerikanska dollars!



Wiiee

Clinique






Detta kanske är det bästa medlet mot dålig hy!! Det stinker och svider men oj vad mycket bättre hy man får!

Jag älskar Clinigue (det är billigt, mkt billigt här i staterna) Wehu

Känner Mig Stolt


Jag har nyss avslutat ett träningspass på 1,5h , jag har sprungit 5km, strecthat, gjort styrka och dansat lite!!! Känns jättekul, jag har hittat två dansskolor och när jag känner mig redo ska jag ringa till dem och kolla upp lite saker! Med tanke på att det är mitt i terminer osv... Det fanns dock sommarkurser så det skulle ju vara kanon!

Jag gjorde svenska pannkakor till mina värdbarn idag till lunch! De blev jätteglada! Dock så var de tvungen att ha peanutbutter på dem också så självklart kunde det inte bli helsvenskt men det är ju okej! Jag fick till och med pröva och det var faktiskt gott!!



Från Lejonkungen! Gash jag har nog aldrig saknat min dans så mycket som jag gör just nu! Måste, måste ta tag i det här!!!

Amarinda!







Detta är min värdsyster Amarinda (Amba) som snart är 15 år gammal! Vi har haft en superkväll ikväll! Jag glömde ju såklart att skriva i förra inlägget att vi efter denna underbara kväll sätter oss ned i köket och börjar prata om McDonals... Och hon ger sig inte, hon ska ut i spöregnet för att få sig sin chicken sandwich... Sue (min värdmamma) poängterar hur hon inte har några pengar och jag tänker mig ju inte för så jag hojtar till att jag har jättemycket cash... Haha hon blev inte jättenöjd men hon var faktiskt också sugen på lite skräpmat... Vi tog bilen i tofflor och åkte till Drive through som ligger fem minuter bort från huset... Var hemma på 10 och åt lite mat från One dollar menyn!!

Jag måste även poängtera att jag innan detta har tagit på mig mina träningskläder för jag ska gå ned till gymmet för att träna (har faktiskt blivit duktig) men det slutar med att jag käkar skräpmat i mina träningskläder utan att ha tränat över huvudtaget... Okej man kan ju alltid försöka.. Men nu när man bor i USA kanske man ska vara amerikan på riktigt!

Sitter för övrigt och käkar min Ahlgrens bilar påse... Träningen får jag hinna med imorgonkväll ist! Eller något... Det blir nog kanoners!! Goodie nightiie

Designs By Paolo



Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag har haft den bästa kvällen hitills ikväll!! Den har tillbringats med min hostmum, Amba (hostsyster) och en god vän till familjen som heter Debbie!

Okej det hela börjar med att när jag vaknade imorse så frågade min hostmamma mig (jag kommer hedanefter att kalla henne för Sue) om jag ville följa med till hennes goda vän (något namn) som äger företaget som gör Designs by Paolo väskorna! Jag tänkte varför inte? Jag har hört talas om detta märke och jag kan tänka mig att jag har läst det i Elle alt. Vouge eller något...

Så självklart ville jag följa med!!! När jag kom dit fick jag en chock... Det fanns väskor i alla möjliga färger, olika storlekar... Det var bara specialinbjudna där... Det fanns vin, tilltugg, sushi, allt man kan tänka sig äta på sådana där "tillställningar" En väska kostar mellan 250 dollar - 300 dollar så det är bara att multiplicera det med 7 om ni vill få ut värdet i svenska kronor.... Jag blev kär i en väska men jag tänkte att jag kan verkligen inte köpa en väska för 2100 kronor... Men då kommer hon som äger märket och säger men du kan få den för 170 dollar om du vill (den kostade 290 dollar egentligen) OCH jag var såhääääär nära på att köpa den men sedan sa Debbie att jag kunde vänta ett tag och få mig lite äkta amerikanska dollar så kunde jag köpa mig den på nästa tillställning! NICE, är det enda jag kan säga...  Här kommer lite bilder




I know that it is Paris Hilton! Okej det kanske inte är jättecoolt men ja denna designer är så pass famous att kändisar vill ha väskorna! Och det är coolt i min värld!

Kvällen är inte över, efter denna tillställning åker vi hem till Debbie som också bor i vårt område, blir nerbjuden till källaren och ack ack det är inte bara min familj som har en egen bar utan det ha dem också! Sedan satt vi där i några timmar och hade det supertrevligt, med mycket skratt och prat! (kanske lite vin också men jag är minderårig i detta land så vi säger att jag drack cocacola light som jag gjorde hos Designs of Paolo)

Nu ska jag se lite serier innan jag försöker få mig lite sömn! Jag har ett fönster i mitt tak och det SPÖREGNAR ute , ljudet är inte nådigt! Men men

CIAO

Spysjuka Spenderas Med Skype Och LisaS



Ja men tror ni inte att andra dagen på jobbet måste man "sjukanmäla sig". Jag har spenderat natten på mitt badrumsgolv där jag en gång i halvtimmen spyr galla för jag har inget annat kvar i kroppen! Imorse när jag vaknar har jag sjuk ångest för jag redan har blivit sjuk men när jag kommer ned till köket så möts jag av en sovande Charlotte (okej hon måste vara sjuk för hennes skolbuss gick för över en timme sedan).. Efter någon minut kommer min värdmamma och säger "vi har varit uppe hela natten , både Henry och Charlotte har spytt" ...

Detta gör att 5 av 8 personer i denna familj är sjuk idag! Jag mår mycket bättre nu och som tur är har jag fått Ekströms hallonkräm av min värdmamma! Det är nog det enda jag kommer få i mig idag tyvärr!!

Nu pratar jag med LisaS på skype!!! Hon befinner sig för närvarande på Irland som vanligt... Hon ska kanske komma till New york i början av sommaren så då måste ju jag också dit!!!!!!!!!!!!!!!



JÄTTEKUL!!!

Nu ska jag försöka se på OTH!! Som vanligt :) sedan ska jag lägga in bilder på mina inköp!

My Host Kids





Jag vet inte riktigt vad jag ska säga annat än att jag har hamnat i en underbar familj, som är jordnära och ärliga! Imorse hade vi möte med min LCC som på svenska är ungefär som en mentor! Vi gick igenom många saker från utetider, mobil, sleep overs etc. och jag kan säga att efter detta möte så stärks känslan av att jag har hamnat helt rätt!! Min LCC sa att jag nog hade fått den bästa familjen! Det enda jag säger är WEEEHUUU!!!!

Det är så otroligt billigt att shoppa här! Jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Jag har köpt adidaskläder för endast 500 swedish crones och då har jag fått ett par löpardojjor, ett par träningsbyxor och ett par shorts!! Skulle kanske ha gått på 1200 kronor hemma i Sverige.. STÖRT

Sedan har dem också en sk outlet shop här i närheten och det bästa med den här outleten är att det går att köpa
Denna Säsongs Kläder, väskor, osv osv osv!!! Jag fick mig en märkesväska för endast 39 dollar!!! Och då lovar jag er att jag fick den hyperbilligt!!!

Jag kan lägga upp bilder på mina inköp imorgon!! Nu ska jag bara avnjuta en påse DORITOS!! Och se på mitt beloved One Tree Hill


CIAO!!

Jag Är Lycklig



Jag har bara varit hos min familj i två dagar men känner mig redan som hemma!! Jag har kommit in i deras familjeliv! Barnen kan inte lämna mig ifred, Ikväll så stängde jag in mig på mitt rum för jag har knappt kunnat andas sedan jag kom hit!! Men fortf är barnen underbara!

Jag har tillbringat kvällen med att träna!! Jag kommer nog inte kunna gå imorgon (jag hatar att börja försiktigt) jag slog till med ett hårdpass på två timmar utan break!! Styrka, motion, smidighet, you name it!! Jag tycker om att ha en egen privat träningslokal i huset!

Idag tog de med mig till Ikea!! Jag blev så hemma!! Jag ska ta bilen dit varje dag jag har hemlängtan! Det var precis som att jag var i Ssvall igen och gick runt! Jag fick även med mig två ramar, en filt, en tvättkorg och två förvaringskartonger!! Så nu har mitt rum fått lite Sweden över sig! Kanske måste ta kort på mitt rum!!!

Här kommer iaf lite bilder från min första tid i West chester!







Kvaliten på mina bilder som jag har tagit nu under min första tid i USA kanske inte håller den högsta kvaliten, kan vara därför att jag har mina föräldrars diggikamera som är typ 5 år gammal och inte min egen...
Varför? Jo det är faktiskt såhär att en dag innan jag ska åka så dör min kamera, jag lämnar in den på verkstaden och de säger "den är klar om tre veckor" VAD ÄR ODDSEN?

Det är kallt i amerikanska hus! Jag måste sova i mjukisar, fleece och min filt som jag köpte på Ikea...

Jag vill se ett avsnitt av Oth men jag har möte med min LCC och familjen imorgon om mitt schema osv osv!! Så måste lägga mig så jag är pigg imorgon!!!

Godnatt!!

Pictures




Kolla utsikten jag hade uppe på Rockafeller center, inte helt fel!!



Åkte båt ut och fick se The statue of liberty!!



You know Broadway!!



Empire state of mind - Jay Z feat Alicia Keys

NYC, Manhattan

Jag har aldrig varit med om en sadan handelserik och energisk dag som denna! Jag fick uppleva Manhattan!!!! Jag har akt bat och sett frihetsgudinnan, jag har sett hotellet dar overlevande fran Titanic fordes, jag har fatt se empire state building, ground zero (som de nu haller pa att bygga upp igen), Broadway, Time square, George Washington bridge, Project runway skolan dar programmet spelas in, Huset dar vannerna i friends bor i serien, Jay Zs office, Sex and the city restaurangen, cafet dar carrie koper cupcakes, ja alltsa jag kan nog fortsatta i evigheter...

Vi var uppe pa top of the rock, sag ut over hela manhattan, allt har varit en drom...

Och glom inte, Sverige och hela Europa kan ga och ta sig nar det kommer till shopping och storleken pa affarerna, jag har gapat hela dagen, varit inne pa varldens storsta kladbutiker... Jag har varit ett barn idag! Det ar en harlig kansla, jag ar i extas!

Imorgon ska jag antligen fa flyga till Cincinnati and see my host family!! WEEEHU, ar dock jattenervos.... Men det ska jag ju alltid ga och va "tank om de inte gillar mig osv osv osv"

Jag saknar redan min svenska ost, denna ost suger och vill aldrig mer ata den...

Har sedan kommit fram till att jag maste lara mig dricka klorvatten/bassangvatten for annars kommer detta bli ett dyrt ar om jag ska halla pa med flaskvatten hela tiden... Jag menar man kan ju inte do av det eftersom alla amerikaner dricker det... Men bla vad badhus det smakar...

Allt for mig, nasta gang kommer det bilder!

xoxo

USA!!!

Har har man lovat att skriva hejvilt och sedan har jag inte kunnat skriva pa hela resan.. INternet ar jattedaligt och alla brasilianska flickor ockuperar dessa stationara datorer.... Jag har det underbart har pa skolan! Har traffat sa manga nya vanner och haft sa himla roligt! Imorgon ska vi ga pa Manhattan , och oja ni horde ratt!!! Det kommer kanska med marginal vara den basta tiden i mitt liv!!

Bilder kommer med storsta sannolikhet pa lordag amerikansk esatern time kl maybe 19.00

RSS 2.0